Sociala medier åt företag​ i Örebro

Hur funkar det med sociala medier åt företag? Är det en lönsam affär eller bara för skojs skull att få synas lite mer än dina grannar på gatan?Vi vet genom att vi har gjort resan på egen hand.

Så fort vi började marknadsföra lite mer på sociala medier nådde vi omedelbart nya kunder. Det finns ingen garanti att 500 kr kommer att generera tre nya sälj men ni kommer garanterat att nå ut till flera hundra nya potentiella kunder. Det räcker oftast med ett sälj under en kampanj för att det ska vara lönsamt.

Hur gör vi då för att få fler kunder att bli intresserade av er produkt eller tjänst? Vi kommer helt enkelt att producera sjukt bra content med intressanta captions och sedan anpassa marknadsföringen inför den tänkta målgruppen ni vill sikta in er på.

Hur många likes vill du ha?

Vi hjälper er så mycket ni vill

Att sköta sociala medier åt företag är inte bara en grej som millenials kan göra. Vi kan såklart utbilda er och visa er hur ni ska göra för att lyckas med er strategi. Har ni tiden över att lägga några timmar i veckan kommer detta att vara guld värt i framtiden för er.

Med högkvalitativa bilder och filmer kommer ni att dra blickar till er direkt på sociala medier. Detta kommer med all säkerhet att ge en bra skjuts i försäljningen. Tänk vad 5000 kr investerat i marknadsföring kunde göra för ert företag om ni sålde 20 arbetstimmar genom den annonsen.

Bland våra första annonser nådde vi ut till 1500 personer för blott 50 kr. Detta ledde till samtal och vi rodde hem en affär på cirka 10 000 kr. Garanterat den bästa investeringen vi gjort.

Att nå samma utdelning på alla annonser blir en utmaning helt klart. Då hänger det på att ert content träffar rakt i hjärtat hos tänkt målgrupp. Ingenting är omöjligt. Vi kommer att stötta er till 100%.

Filma med iphone går även för marknadsföring

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.