Söker ni reklamfilm i Örebro? Då har ni kommit rätt!​

Vi älskar att skapa kreativ reklamfilm i Örebro oavsett om det sker på en lastbilsverkstad, i ett fika rum eller på en racingbana så är vi redo att skapa reklamfilm i Örebro åt er. För att kunna tillgodose era behov har vi flertalet kameror för att passa din situation.

Vill du göra enklare 3D-animationer kan vi även hjälpa till med detta då vi arbetar i program som Autodesk Maya, Adobe After Effects och Davinci Resolve. Idag är kunden mer informerad om hur en video ska se ut. De flesta ser på videos via nätet dagligen.

Man ser ganska snabbt vad som är bra producerat eller som är kul. Tratten och finkel är lika kul idag som när de gjordes och det är inte pga den tekniska kvalitén utan storyn. Larry Enticer och Ernie Brown Lee Jr. är några av Robin's personliga favoriter som inspirerar oss än idag att vara kreativa. I'm just gonna send it!

En film om en penna kan vara minst lika intressant som en story om bergsklättrare. Om den framförs på rätt sätt vill säga. Filmas denna i taskig belysning med en tråkig story eller rentav utan story så blir det problem att fånga intresset.Vi har även investerat en del i ljud och hur man kan fånga detta på ett bra sätt i flera olika miljöer. Läs mer om ljudupptagning vid inspelning av reklamfilmer i vår blogg.

Det finns alltifrån lavalier mikrofroner till flerkanaliga ljudinspelare där vi kan koppla in shotgun mikrofoner. Det är en liten djungel med ljud också. Detta märks ganska snabbt i videos om ljudet är off eller inte är i bra nivå jämfört med filmen.Ljus är en aspekt som också spelar stor roll i alla typer av filmer egentligen. Det är ju precis om en fotograf fångar ljuset så förmedlar en video ljuset blandat med rörelser.

Vi har ett par olika videoljus från Profoto samt APUTURE!

‍Häng kvar så kan ni se våra recensioner i vår blogg!

Reklamfilm när den är som bäst!​

Den bästatypen av reklamfilm är den som du inte trodde var en reklam ens. Du fastnade för storyn, kamerarörelserna eller karaktärerna och tänkte inte längre på vad du tittade på. Bra exempel på detta är Volvo Trucks fina filmer. De har på så sätt nått ut till en mycket bredare massa än bara köpare av lastbilar. Därför gillar vi att skoja till det lite utöver det vanliga. Givetvis inom era riktlinjer och företagets policy.

Vi filmar i hela landet! (Samt utomlands)

Vi filmar givetvis i hela landet och har genomfört reklamfilmsinpelningar runtom i lilla landet lagom samt utomlands. Inget projekt är för litet eller för stort.

Vad kostar reklamfilmer och liknande hos er?​

Det är en bra fråga och högst relevant!

Såklart hjälper vi er med en offert där vi specificerar allt både gällande utförande, tidsåtgång, kostnad med mera.

Läs mer om hur vi besvarar denna fråga i vårt inlägg i bloggen.

Robin filmar hos porsche!Reklamfilm och fotograf utförd av Marulk Media på maskinmässan!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.