Prislista för kalenderår 2021

Nedan finner ni vår aktuella prislista där det mesta finns specificerat. Såklart hjälper vi alltid till att uppskatta kostnaden och tidsåtgången för projekten. Detta görs alltid kostnadsfritt där vi utförligt beskriver de olika momenten och planerat utförande samt resultat.

(Prislistan gäller för perioden: 1 Januari - 31 December, 2021).

 • Administrativt arbete - 495 SEK

  Detta innefattar även restid, uppladdning, redigering, rendering, backup, lastning, support av hemsida.

 • Foto, Video, Programmering - 995 SEK

  Detta innefattar arbete med fotoutrusning, videoutrustning, livesändingar, virtuella turer, programmering.

 • Omkostnadsersättning - 8%

  Detta gäller om inget annat avtalats innan.

 • Kostnad för reklamfilm

  Pris på reklamfilm varierar stort beroende på omfattning.Detta kan sträcka sig från 3000 SEK till sexsiffriga belopp.Hör av er så pratar vi så anpassar vi något efter behov.

 • Milersättning - 59 SEK/mil

  (Pris per mil)
  Vid resa med våra fordon. Taxa för kollektivtrafik, hyrbil,flyg, tåg är enligt kvitto samt 8% påslag.

 • Övertidsersättning - 100%

  Sker arbete utanför ordinarie arbetstid 06.00-16.00 påvardagar utgår övertidsersättning om 100% om inget annat avtalats innan. Helger, helgdagar utgår alltid övertidsersättning.

 • (Samtliga priser är exkl. moms och per timme i denna lista om inget annat angetts)

 • Hemsida - Kontakta oss för offert

  En komplett hemsida driftsatt och klar, inklusive dokument för GDPR, flytt av hemsida och obegränsat med revisioner fram till driftsättning. Vi hjälper dig även att sätta upp "Google MyBusiness" och en facebooksida om ni vill det. Pris beroende på omfattning och innehåll.

 • Drift av hemsida - 695 SEK/Månad

  Detta inkluderar dagliga backuper och lagring upp till 5 GB av filer till hemsidan. Vår leverantör garanterar 99.99 % upptid. (Pris per månad) utan bindningstid.

 • Custom, webbshop - Kontakta oss för offert

  Vi kan även skräddarsy en lösning åt dig efter dina behov. Större projekt som webbshoppar eller customdesign utförs efter genomgång med kund. Hör av dig för offert.

 • CDN, SEO, SEM

  Behöver du hjälp med speciella saker så diskuterar vi detta och kommer fram till en lösning som passar er. Priser på detta tas fram genom en konsultation med öppna kort. Vi visar dig din nuvarande rankning samt gentemot konkurrenter och lyfter dig förbi motståndet.

 • (Samtliga priser är exkl. moms i denna del också)

 • Bröllopsfoto halvdag - 8 995 SEK

  Vill du föreviga ert speciella ögonblick med stiliga bilder under förberedelser samt vigsel är detta det lämpliga alternativet.

 • Bröllopsfoto heldag - 18 995 SEK

  Här är vi med från morgon till kväll och har med oss en assistent för att kunna dokumentera allt som händer under hela dagen.

 • Bröllopsvideo halvdag - 8 995 SEK

  När du vill ha en fantastisk video med professionellt ljud och flera kameravinklar. Inklusive redigering, rendering, uppladdning samt revisioner. Vi kan även livestreama ert bröllop!

 • Bröllopsfoto & Video heldag - 27 995 SEK

  Här tar vi en extra medarbetare för att kunna fånga alla ögonblick när de händer live. Inklusive redigering, rendering och revisioner. Vi kan även livestreama ert bröllop!

 • (Samtliga priser är inkl. moms beträffande bröllop)

Reklamfilm och fotograf utförd av Marulk Media på maskinmässan!

Prisexempel - Intervju 1 timme

Att filma en intervju med några personer som tar maximalt en timme på plats kräver lite mer tid före och efter. Innan intervjun äger rum skall vi fastställa plats, restid, åtkomst, behov av utrustning med mera.

Packning, riggning á 495 SEK per timme.

Vi behöver ta med extra belysning, ljudutrustning, stativ med mera. Administrativt arbete x 2 timmar.

Intervjufilmning á 995 SEK per timme.
Intervjun äger rum, synkning av kameror samt ljudutrustning. Justering av belysning, iordningställande på plats. Aktivt arbete x 2 timmar.


Restid, redigering, rendering á 495 SEK per timme.
Hemresa, nerpackning, redigering, rendering, uppladdning. Här ingår fritt antal revisioner. Administrativt arbete x 4 timmar.

Vi ser snabbt att en timmes intervju tar en del timmar att få ihop då det är lite saker att fixa med före och efter. Slutsumman för detta exempel hamnar således på: 4 960 SEK exklusive moms. Detta förutsätter att allt är bra planerat på förhand. Att alla involverade vet om vad som ska göras. Så vi inte kommer till den tänkta inspelningsplatsen för att bli stoppade av ommålning av lokalen. I vissa fall kan ljudupptagningar utföras separat. På så sätt kan ni låna med en av våra mikrofoner för att läsa ert manus i lugn och ro. På så sätt kan det kännas lättare att berätta sin tänkta story. Detta är ett exempel som enkelt kan byggas vidare på, då man redan är på plats så kostar det inte mycket mer att utföra två separata intervjuer under samma tid.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.