Praktikplats på en mediabyrå kommer garanterat att vara spännande

Praktikplats på mediabyrå i Örebro?

Vi är en liten mediabyrå baserade i Örebro som har agerat praktikplats åt studenter från Örebro.

Du kommer att få ta del av de områden där du vill utvecklas givetvis i samråd med våra kunder, samarbetspartners samt anställda.

Här finns alltid möjligheter att testa nya saker!

Vi är inblandade i flera olika projekt samtidigt varvid vi alternerar mellan roller som drönarfotografer, filmare, kodare, marknadsförare eller säljare. Det finns därmed stora utvecklingspotentialer för dig som oss.

Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag från dig som praktikant. Du kanske märker en arbetsmetod som går att förbättra, en ny marknad att utveckla eller helt enkelt vill bredda företaget in mot en annan bransch.

Ni får ofta fria händer inom vissa gränser och vi ger er alla verktyg ni kan tänkas behöva för att lyckas med er idé. Målet med praktiken är att det skall leda till en heltidstjänst eller deltidstjänst som passar dig och oss.

Vare sig du vill veta mer om marknadsföring på sociala medier eller Google marknadsföring kan du vara en del av vårt team. Varje dag är olik den andra där vi står inför nya utmaningar. Några projekt löper över flera månader medan vissa är några timmar varvid det är stor variation. Vi förväntas hantera de flesta områdena från foto, film, hemsidor till marknadsföring på nätet.

Att komma ut i det dagliva arbetslivet kan vara ett stort steg för vissa studenter. Våra arbetstider är generellt 7-16. Där vi räknar med dig till 100% som en i gänget från dag ett. Såklart kommer vi att hjälpa till att utbilda dig inom de områden som du känner dig lite vilsen inom. Att ha sin praktikplats på en mediabyrå innebär att man ena dagen kan få sitta och koda hemsidor medan man i nästa ögonblick får ett samtal om en fotografering i Västerås.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.