SEO Örebro - Vi hjälper er att synas på nätet!

SEO Örebro - Vi hjälper er vidare!

Behöver du hjälp med sökmotorsoptimering även kallat SEO i Örebro?
Detta kan låta avancerat och tidskrävande varvid du kan behöva hyra in experthjälp hjälp för att veta hur du ska gå tillväga.

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation samt en rapport där du får se de mest kritiska åtgärderna ni bör se över för att nå till toppen.

Därefter bestämmer ni om ni vill genomföra detta på egen hand eller fråga om hjälp.
Mer om SEO hittar du hos bland annat: SEMRush och Ahrefs.

Vill du ranka högt på google måste du göra SEO

Personer söker efter dig och ditt företag men hittar inte rätt eller väljer en konkurrent?

Tänk dig själv att du vill köpa en bandsåg. Kanske är det första gången du ska köpa en bandsåg och vill hitta en lokalt i Örebro. Hur går du tillväga? De flesta brukar göra en sökning på Google eller annan sökmotor för att snabbt få fram några leverantörer / butiker. Här gäller det att komma högt upp i listan för att ens komma på tanke att kunden kikar på din sida.

Det spelar ingen roll om din verksamhet är 10 gånger bättre gällande kundsupport, pris, kvalité med mera om du inte syns förrän på sidan två bland sökmotorer. Väldigt få personer klickar in på de 10 första sökresultaten. Man klickar på de tre som känns bäst eller verkar vara seriösa. Även om du syns högt så måste även ditt namn och meta description klinga bra i konsumentens ögon. Detta är den lilla texten som syns tillsammans med din domän i sökresultatet.

Med hjälp av data kan du nå fler kunder än tidigare!

Varför är SEO i Örebro viktigt?

Att synas högt på sökmotorer leder säkerligen till fler klick samt att fler intresserade spekulanter hör av sig till er. Om ni inte syns på första sidan så kommer er konkurrent kanske att få de affärerna som ni kunde fått. Det är gratis att få organisk trafik genom sökmotorer så varför inte utnyttja detta istället för att spendera tusentals kronor på marknadsföring eller annonser. Kika på vår startsida så ser du att den tydligt avgränsar och behandlar olika kategorier.

Att du sedan fångar in fler potentiella kunder leder förhoppningsvis till ett positivt resultat i form av sälj eller kontakter inför framtiden. Tänk om din drömkund precis bestämt sig för att göra ett större inköp och klickar på just din hemsida. Tack vare detta klick fick ni precis igenom er största affär någonsin. Utan bra SEO hade ni inte ens vetat om affären.

Ge mig exempel på hur det kan hjälpa mig?

Bosse vill köpa en ny gräsklippare och bor i Kumla. Han vet att det finns en lokal firma som säljer detta men vill först göra en sökning på nätet för att se om det finns något han kanske inte har tänkt på. När han söker på “Köp gräsklippare Kumla” så kommer inte hans favoritbutik upp ens. Men han får syn på två andra aktörer som har fina hemsidor samt prisvärda alternativ. Bosse ringer den första leverantören och får ett bra bemötande varvid han bestämmer sig för att köpa av dem direkt.

Denna affär får inte ens hans favoritbutik ta del av då de inte synts i toppen. Detta händer dagligen i alla branscher. Om ert företag rankar högre än er värsta fiende så kanske ni lyckas sno kunder av dem utan att de vet om det. Detta är inte magi eller elektronisk krigsföring utan endast ett sett att bli sedd i fler kanaler. Om du annonserar i NA varje dag på sidan 8 så ser inte någon potentiell kund detta om de inte läser tidningen. Däremot har de flesta tillgång till internet för att slå en snabb sökning.

Kan du göra detta på egen hand?

Som med allt annat i världen kan du nog fixa en del på egen hand. Detta häger såklart lite på din tekniska kunskap samt tid. En simpel hemsida kodad i ren html / css är såklart mycket smidigare att redigera än en webbshop med 5 000 artiklar. Grundpelarna kan du säkerligen få till om du lägger ner tiden. Vi rekommenderar att du kollar igenom ett gäng Youtube klipp från olika kanaler för att se vad trenden är för tillfället. Detta visar även hur de flesta arbetar men även vilka verktyg du kan ta hjälp av. Notera att det tar tid att få se dina investeringar bära frukt.  

Hur duktiga är ni på detta?

Tack vare att vi valt att starta i en tuff bransch i Sverige fotograf-tätaste stad måste vi synas mer än våra konkurrenter för att vara med och slåss om projekten. Vi insåg tidigt att ett mål var att ranka högre än alla konkurrenter lokalt i Örebro. Det tuffa är att man inte kan ramla in ny på en väletablerad marknad och förvänta sig förstaplatsen direkt.

De andra har byggt upp sin domain authority över en lång tid. Om en konkurrent har funnits i över 10 år så har de garanterat nämnts en del i media eller på andra hemsidor. Detta leder till att deras hemsida får mer poäng hos Google då de känns mer seriösa. SEO är som tur är inte bara en sak utan du måste optimera flera saker på din hemsida för att få bra betyg hos Google. Det är därför vi är registrerade på de största verktygen som finns för att utvecklas snabbt och ta oss om motståndet. Kan vi klara av att slå våra konkurrenter så kan vi hjälpa er på samma sätt.

Grafer och tabeller över tid kommer att ändras

Räcker det att göra en gång i livet?

Nja, det funkar inte riktigt så enkelt. Såklart kommer er hemsida att ranka högt i Google i flera år framöver utan större handpåslag. Men det finns fortfarande hungriga konkurrenter därute som blir sura när de ser att ni växt och tagit större delen av marknaden. De kommer också att vilja förbättra sin SEO. Det räcker såklart gott att göra en större insats en gång och sedan följa upp detta inom ett år med rapporter. Då ser man hur utvecklingen gått och var man är på väg.

Nästa gång är grunden redan lagd och arbetet blir betydligt enklare. Ni kanske bara behöver lägga till mer data samt lite uppdateringar för att komma tillbaka till toppen. De flesta tänker inte ens på SEO varvid era konkurrenter säkert inte letar upp er i första taget.

Vad kostar Marulk Media när de ska hjälpa oss?

Detta är högst individuellt från fall till fall. Det beror på vad för CMS (Content Management System) ni använder, vad ni vill uppnå, vilka sökord ni vill ranka högre på, vilka era konkurrenter är, hur mycket ni har gjort sedan tidigare med mera. Enklast är att vi går igenom detta tillsammans och gör upp en plan. SEO är inte något man kodar om lite snabbt för att sedan hamna som nr 1 på Google inom 24 timmar. Det tar lite mer tid och tålamod än så. Men det är värt besväret, vi lovar dig! Vi hjälper er med SEO i Örebro oavsett storlek på företag.

En lyckad sökmotorsoptimering kommer att ge dig mer pengar!

Se mer från vår blogg

Vi har mängder med intressanta blogginlägg som kan hjälpa er vidare. Klicka runt nedan eller navigera med hjälp av menyn i toppen eller botten av varje sida!

Skapa reklamfilm med drönare!
Att skapa en reklamfilm med drönare är enkelt och prisvärt i samband med reklamfilmsinspelning.
Lär dig skapa egna reklamfilmer!
Vill ni skapa egna reklamfilmer in-house? Vi hjälper er på vägen att klara er på egen hand!
Internationell reklamfilm
Behöver ni en reklamfilm som ska synas internationellt? Dels via nätet eller rulla på billboards? Örebro, Stockholm eller Shanghai?
Vad kostar en reklamfilm?
Vad som utgör priset för en reklamfilm beror på flera variabler. Vi tar även exempel för att visa vad det kostar att producera en reklamfilm.
Ljuskällor vad är det? Kan man påverka?
Varför är belysningen så viktig för fotografer och videofilmare? Det är ljuskällor vi fångar samt deras reflektioner. Häng med in!
Drönare i Örebro - Foto, video eller annat från ovan!
Behöver du drönarfoto eller drönarvideo i Örebro. Så kan vi erbjuda filmer upp till 4K samt bilder till flera sammanhang. Vi följer lagen!
SEO Örebro - Vi hjälper er att synas på nätet!
Vill du synas högre bland sökresultaten på Google eller slå konkurrenter när det kommer till SEO hör av er till oss i Örebro.
Videostabilisering - Hur fungerar det egentligen?
Här berättar vi om de olika teknikerna och verktygen som finns för videostabilisering. Detta kan göras både i fält samt post-production.
Optimera hastighet på hemsida
Vill du optimera hastighet på hemsida? Hur gör man egentligen för att den ska bli snabbare och vilka verktyg kan man ta hjälp av?
Videoredigeringsdator - Räcker det med en tablet eller?
Att bygga en videoredigeringsdator kan ibland låta krångligt. Mhz, GB, ram minne, processor och vad är allt egentligen? Häng med så visar vi!
Hur redigeras en reklamfilm
Hur redigeras en reklamfilm egentligen? Vad gör man för steg efter själva filmningen? Vilka program använder man sig av? Häng med in bts!
Mediabyrå Örebro - Kreativa och lösningsorienterade!
Mediabyrå Örebro som hjälper er att synas, skapa tillväxt samt nå ut till nya kunder. Tillsammans tar vi fram en plan för er framtid!
Hur man bygger FPV drönare
Hur man bygger fpv-drönare kan låta avancerat. Det är lugnt vi har varit i samma båt och berättar om hur man gör. Välkommen in!
Porträttfoto Örebro - Från stadsparken till ert kontor!
Visste du att vi kan fixa härligt porträttfoto i Örebro på stan? På så sätt får ni mer spännande och levande bakgrund än i studiomiljö.
Fotograf - När du vill förmedla din idé!
Söker ni en trevlig fotograf och undrar hur vi kan hjälpa er vidare? Här berättar vi lite om vad vi har gjort och kan göra för er. Välkommen!
SEO testa din hemsida
Vill du seo testa din hemsida? Då kan vi hjälpa er med gratis rapporter samt mer fördjupande rapporter om så önskas. Välkommen in!
Vad kostar en drönarfotografering
Vad kostar en drönarfotografering egentligen? Får man vara beredd att äta vatten och bröd eller är det en bra investering?
Billig reklamfilm till företag
Billig reklamfilm till företag? Finns det och vad kan man göra med en begränsad budget? Kika in så berättar vi mer! Det finns en lösning!
Hur gör man reklamfilm
Hur gör man reklamfilm egentligen? Är det bara att kladda ner en idé på ett papper sedan ringa in kollegorna och dra igång? Vi berättar!
Livestreama bröllop - Vi sänder i hela landet!
Vill ni livestreama ert bröllop? Vi kan hjälpa er att göra detta både öppet för allmänheten eller i privata grupper där nära och kära kan se!
Billig fotograf Örebro - Vi kanske kan hjälpa er!
Söker ni en billig fotograf i Örebro? Då kanske vi kan hjälpa er på vägen via våra kontakter eller hitta en lösning direkt. Välkommen in!
Livesändning Örebro - Portabelt, i studio eller hos er!
Vi har erfarenhet av livesändning i Örebro! Vill ni ha ett spännande live event, utbildning eller möte? Hör med oss så kommer vi med förslag!
360 live stream Örebro
Vill ni också utföra en 360 live stream i Örebro? Vi kan hjälpa er att utföra en livestream med 360 kamera i hög upplösning. Kika in!
Skapa reklamfilm med iphone
Kan man skapa en reklamfilm med iphone? Jajjemän, vilka verktyg behöver du, appar, samt andra frågeställningar kikar vi närmare på.
Utbildning i webbdesign Örebro
Utbildning webbdesign kan verka krångligt. Hur gjorde vi på Marulk Media för att lära oss det vi kan idag? Kan ni också ta samma steg?
Kamera reklamfilm - Kan man filma med vadsomhelst?
Kamera reklamfilm vilken typ av kamera passar detta bäst? Måste man ha en Arri Alexa eller funkar en Nikon D800? Häng med in och läs mer!
Hyra drönare i Örebro - Vi kanske kan hjälpa!
Vill ni hyra drönare i Örebro? Vi har flera olika typer av drönare och kanske kan hjälpa er vidare. Välkommen in för att läsa mer.
FPV drönare Örebro - När du vill ha action!
Vi är bland de första och fåtal i Örebro som erbjuder fpv drönare som komplement i våra tjänster. Detta ger härliga videos som få har.
Musik till reklamfilm - Tips o Trix!
Det är inte helt enkelt att hitta musik till reklamfilm eller andra typer av filmer. Hur är det med copyright? Vad ska jag ha? Häng med in!
Hemsidedesign Örebro
Vill du ha hjälp med responsiv webbdesign till din nya hemsida eller vill du klättra i rankningen på Google via SEO. Vi hjälper dig och är i Örebro!
Videoutrustning - Vad ska man tänka på inför inspelning?
Videoutrustning är det som bygger vår arsenal för att skapa reklamfilmer, mäklarvideos, event- samt bröllopsfilmer. Välkommen in att läsa mer!
Slowmotionfilm Örebro
Slowmotionfilm Örebro är något vi kan utföra åt ert företag eller projekt. Vi filmar med flera olika kamerasystem för att dokumentera säkert!
Produktfoto Örebro - Ingenting är omöjligt!
Vare sig det gäller utrustning för myndigheter, skor, truckar eller annat så behövs produktfoto i Örebro för marknadsföring. Välkommen in!
Industrifilm Örebro - När du vill ha fler kunder!
Industrifilm Örebro kan innebära dokumentation, reklamfilm eller instruktionsvideo i tuffa miljöer. Vi hjälper er med en säker lösning!
Företagshemsida i Örebro
Företagshemsida Örebro - Behöver ert företag en ny hemsida i Örebro? Vi kan fixa många olika typer av hemsida som hjälper er att sticka ut!
Bröllopsfoto Örebro - Vi hjälper er hela vägen!
Marulk Media hjälper er med bröllopsfoto i Örebro. Vi träffas för en kostnadsfri konsultation och går igenom detaljer. Välkommen in!
Drönarvideo i Örebro - Vi har flera lösningar!
Drönarvideo Örebro är något som vi erbjuder. Vi har flera olika drönare som passar olika behov samt krav. Vill ni filma i 4K fixar vi det!
Hemsida till förening med ny webbdesign?
Vill ni ha en trevlig hemsida till er förening? Då föreslår vi att ni läser mer om vad vi kan göra för er!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com

Copyright © 2022 Marulk Media. All rights reserved.