Bröllopsfoto Örebro - Vi hjälper er hela vägen!

Vi fixar ert bröllopsfoto i Örebro!

bröllopsfoto är bland det finaste man kan dokumentera som fotograf

Går ni i tankarna om att gifta er eller redan har bestämt er och undrar över bröllopsfoto i Örebro?
Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer samt är öppna så ni kan jämföra olika fotografer för att hitta den som passar er bäst. Det är er speciella dag och ni ska föreviga den med någon som ni känner er trygg med. Har ni frågor om utförande, priser, kvalité eller vad som helst skicka oss ett meddelande eller ring.

Vi önskar er ett stort lycka till i framtiden!

det gäller såklart att kunna ta fina bilder i alla väder och utomhus
  • Hur lång tid tar det?
    Det beror helt på vilken omfattning ni vill att vi ska dokumentera. Vissa vill bara ha med själva ceremonin i kyrkan. Andra vill även att vi ska medverka under förberedelser såsom när man gör sig iordning, när folket anländer, mingelbilder med mera. Andra vill ha allt från morgon till kväll inklusive efterfesten.
  • Var kan ni fota?
    Vi är såklart flexibla och kan fotografera varsomhelst i världen. Bara för att vi har kontoret i Örebro betyder det inte att vi inte kan fota er i Gävle eller Thailand. Beroende på plats behöver vi olika mycket tid på oss att boka upp fotoassistenter samt resa.
  • Vad kostar det?
    Världens svåraste fråga är vad bröllopsfoto kostar i Örebro. Det beror helt på vad ni vill att vi ska dokumentera. Vill ni endast ha foto, parbilder vid separat tillfälle, hela kvällen, midsommarafton? Det finns flera saker som påverkar priset. Vi har en grov uppskattning av detta under vår prislista.

Vanliga frågor

Fråga: Detta låter som en bra idé och ni tar fina bilder. Vi vet inte om vi kan bli lika fina som tidigare par.
Svar: Alla människor är olika, vi kan ta en testfotografering för en billigare summa för att ni ska få känna på att stå framför kameran. Det ska kännas rätt vid samarbete och inte påtvingat att ha en fotograf med sig på bröllopet.

Fråga: Kan vi ta parbilder, familjebilder på alla gäster med studioutrustning?
Svar: Ja, det går helt klart att fixa till. Vi har portabla lösningar som passar de flesta tillfällena. Vill ni ha en liten studiodel vid bröllopet så löser vi det.

Fråga: Tänk om vädret blir dåligt, vad gör vi då?
Svar: Vi använder oss av studioblixtar som är portabla så att det alltid går att få fram en fantastisk bild oavsett plats och tidpunkt samt väderlek. Det svåraste som finns att fotografera bröllop i är just solsken. Skuggorna blir så skarpa av kontrasten i ljusstyrka och det är svårt att inte grimasera i starkt ljus.

Fråga: Vi kanske även vill filma delar av dagen eller hela? Kan ni ombesörja även detta?
Svar: Ja, det fixar vi! Vi tar helt enkelt med oss fler kollegor från branschen för att hålla en hög kvalité genom hela produktionen. Att filma och fota kräver att en person gör varje del. Att hoppa mellan film och foto som en person ger undermåligt resultat där ingen part blir nöjd. Vi vill leverera det bästa vi kan på just er dag!

Fråga: Vad kan man förvänta sig för leveranstid?
Svar: Vi fixar allt så snart som möjligt och oftast har ni allt material inom 10 dagar. Detta funkar i 95% av fallen såvida vi inte är utomlands på projekt i anslutning till ert bröllop.

Fråga: Får vi alla bilder, även de som ni inte redigerat?
Svar: Ja, såklart ni får ta allting! Ni har köpt vår tjänst att dokumentera hela eran dag. Det är klart att ni får spara alla bilder i råformat och göra vad ni vill med i framtiden. Vi tycker inte om att låsa kunderna för att mjölka pengar som många tyvärr gör i denna bransch. Kanske vill ni skriva ut bilder i framtiden, redigera på egen hand eller något annat.

Fråga: Vad använder ni för blixtar?
Svar: Profoto blixtar, för att vi gillar svenska prylar samt deras kvalité! Vi har även mindre Nikon Speedlights som kan gömma lite överallt.

man kan även fotografera utanför kyrkan vid en annan tidpunkt
första blicken är ett känslosamt ögonblick
Det gäller att få med detaljerna som gjorde dagen!
Kanske även skoja till det lite grann!

Se mer från vår blogg

Vi har mängder med intressanta blogginlägg som kan hjälpa er vidare. Klicka runt nedan eller navigera med hjälp av menyn i toppen eller botten av varje sida!

Skapa reklamfilm med drönare!
Att skapa en reklamfilm med drönare är enkelt och prisvärt i samband med reklamfilmsinspelning.
Lär dig skapa egna reklamfilmer!
Vill ni skapa egna reklamfilmer in-house? Vi hjälper er på vägen att klara er på egen hand!
Internationell reklamfilm
Behöver ni en reklamfilm som ska synas internationellt? Dels via nätet eller rulla på billboards? Örebro, Stockholm eller Shanghai?
Vad kostar en reklamfilm?
Vad som utgör priset för en reklamfilm beror på flera variabler. Vi tar även exempel för att visa vad det kostar att producera en reklamfilm.
Ljuskällor vad är det? Kan man påverka?
Varför är belysningen så viktig för fotografer och videofilmare? Det är ljuskällor vi fångar samt deras reflektioner. Häng med in!
Drönare i Örebro - Foto, video eller annat från ovan!
Behöver du drönarfoto eller drönarvideo i Örebro. Så kan vi erbjuda filmer upp till 4K samt bilder till flera sammanhang. Vi följer lagen!
SEO Örebro - Vi hjälper er att synas på nätet!
Vill du synas högre bland sökresultaten på Google eller slå konkurrenter när det kommer till SEO hör av er till oss i Örebro.
Videostabilisering - Hur fungerar det egentligen?
Här berättar vi om de olika teknikerna och verktygen som finns för videostabilisering. Detta kan göras både i fält samt post-production.
Optimera hastighet på hemsida
Vill du optimera hastighet på hemsida? Hur gör man egentligen för att den ska bli snabbare och vilka verktyg kan man ta hjälp av?
Videoredigeringsdator - Räcker det med en tablet eller?
Att bygga en videoredigeringsdator kan ibland låta krångligt. Mhz, GB, ram minne, processor och vad är allt egentligen? Häng med så visar vi!
Hur redigeras en reklamfilm
Hur redigeras en reklamfilm egentligen? Vad gör man för steg efter själva filmningen? Vilka program använder man sig av? Häng med in bts!
Mediabyrå Örebro - Kreativa och lösningsorienterade!
Mediabyrå Örebro som hjälper er att synas, skapa tillväxt samt nå ut till nya kunder. Tillsammans tar vi fram en plan för er framtid!
Hur man bygger FPV drönare
Hur man bygger fpv-drönare kan låta avancerat. Det är lugnt vi har varit i samma båt och berättar om hur man gör. Välkommen in!
Porträttfoto Örebro - Från stadsparken till ert kontor!
Visste du att vi kan fixa härligt porträttfoto i Örebro på stan? På så sätt får ni mer spännande och levande bakgrund än i studiomiljö.
Fotograf - När du vill förmedla din idé!
Söker ni en trevlig fotograf och undrar hur vi kan hjälpa er vidare? Här berättar vi lite om vad vi har gjort och kan göra för er. Välkommen!
SEO testa din hemsida
Vill du seo testa din hemsida? Då kan vi hjälpa er med gratis rapporter samt mer fördjupande rapporter om så önskas. Välkommen in!
Vad kostar en drönarfotografering
Vad kostar en drönarfotografering egentligen? Får man vara beredd att äta vatten och bröd eller är det en bra investering?
Billig reklamfilm till företag
Billig reklamfilm till företag? Finns det och vad kan man göra med en begränsad budget? Kika in så berättar vi mer! Det finns en lösning!
Hur gör man reklamfilm
Hur gör man reklamfilm egentligen? Är det bara att kladda ner en idé på ett papper sedan ringa in kollegorna och dra igång? Vi berättar!
Livestreama bröllop - Vi sänder i hela landet!
Vill ni livestreama ert bröllop? Vi kan hjälpa er att göra detta både öppet för allmänheten eller i privata grupper där nära och kära kan se!
Billig fotograf Örebro - Vi kanske kan hjälpa er!
Söker ni en billig fotograf i Örebro? Då kanske vi kan hjälpa er på vägen via våra kontakter eller hitta en lösning direkt. Välkommen in!
Livesändning Örebro - Portabelt, i studio eller hos er!
Vi har erfarenhet av livesändning i Örebro! Vill ni ha ett spännande live event, utbildning eller möte? Hör med oss så kommer vi med förslag!
360 live stream Örebro
Vill ni också utföra en 360 live stream i Örebro? Vi kan hjälpa er att utföra en livestream med 360 kamera i hög upplösning. Kika in!
Skapa reklamfilm med iphone
Kan man skapa en reklamfilm med iphone? Jajjemän, vilka verktyg behöver du, appar, samt andra frågeställningar kikar vi närmare på.
Utbildning i webbdesign Örebro
Utbildning webbdesign kan verka krångligt. Hur gjorde vi på Marulk Media för att lära oss det vi kan idag? Kan ni också ta samma steg?
Kamera reklamfilm - Kan man filma med vadsomhelst?
Kamera reklamfilm vilken typ av kamera passar detta bäst? Måste man ha en Arri Alexa eller funkar en Nikon D800? Häng med in och läs mer!
Hyra drönare i Örebro - Vi kanske kan hjälpa!
Vill ni hyra drönare i Örebro? Vi har flera olika typer av drönare och kanske kan hjälpa er vidare. Välkommen in för att läsa mer.
FPV drönare Örebro - När du vill ha action!
Vi är bland de första och fåtal i Örebro som erbjuder fpv drönare som komplement i våra tjänster. Detta ger härliga videos som få har.
Musik till reklamfilm - Tips o Trix!
Det är inte helt enkelt att hitta musik till reklamfilm eller andra typer av filmer. Hur är det med copyright? Vad ska jag ha? Häng med in!
Hemsidedesign Örebro
Vill du ha hjälp med responsiv webbdesign till din nya hemsida eller vill du klättra i rankningen på Google via SEO. Vi hjälper dig och är i Örebro!
Videoutrustning - Vad ska man tänka på inför inspelning?
Videoutrustning är det som bygger vår arsenal för att skapa reklamfilmer, mäklarvideos, event- samt bröllopsfilmer. Välkommen in att läsa mer!
Slowmotionfilm Örebro
Slowmotionfilm Örebro är något vi kan utföra åt ert företag eller projekt. Vi filmar med flera olika kamerasystem för att dokumentera säkert!
Produktfoto Örebro - Ingenting är omöjligt!
Vare sig det gäller utrustning för myndigheter, skor, truckar eller annat så behövs produktfoto i Örebro för marknadsföring. Välkommen in!
Industrifilm Örebro - När du vill ha fler kunder!
Industrifilm Örebro kan innebära dokumentation, reklamfilm eller instruktionsvideo i tuffa miljöer. Vi hjälper er med en säker lösning!
Företagshemsida i Örebro
Företagshemsida Örebro - Behöver ert företag en ny hemsida i Örebro? Vi kan fixa många olika typer av hemsida som hjälper er att sticka ut!
Bröllopsfoto Örebro - Vi hjälper er hela vägen!
Marulk Media hjälper er med bröllopsfoto i Örebro. Vi träffas för en kostnadsfri konsultation och går igenom detaljer. Välkommen in!
Drönarvideo i Örebro - Vi har flera lösningar!
Drönarvideo Örebro är något som vi erbjuder. Vi har flera olika drönare som passar olika behov samt krav. Vill ni filma i 4K fixar vi det!
Hemsida till förening med ny webbdesign?
Vill ni ha en trevlig hemsida till er förening? Då föreslår vi att ni läser mer om vad vi kan göra för er!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com

Copyright © 2022 Marulk Media. All rights reserved.