om oss - Lite bakom kulisserna

En oerhört varm sommardag under 2018 tog vi steget att starta verksamheten för att möta efterfrågan från flertalet intressenter. Under första året har vi filmat helikopterflygningar, fotat exotiska sportbilar, installerat avancerade fjärrstyrda kamerasystem och mycket mer.

Vi har eldat upp en kamera och två mikrofoner samt vadat i Papuas djungler med en RED kamera på axeln. Blivit stoppade av hundratals människor som undrar om vi vandrar runt med ett vapen när det egentligen är ett 400mm objektiv i storlek med en bazooka.

Vad har ni satsat på?

Vi har dokumenterat allt från event, bröllop till företagslokaler och personer med alla typer av media. Men det vi har gjort mest är faktiskt media för manualer och produkter. Privata projekt handlar oftast om headshots i olika miljöer.

vem är robin egentligen?

På fritiden ägnar sig vår CEO åt träning, snorkling, snowboard åkning samt utflykter. Han tränar nästan dagligen och står på gymmet vid 5 på morgonen. Sommartid gillar han att springa utomhus istället för att trängas inomhus. Snorkling och dykning gör han både inom Sverige så väl som utomlands.

-Det finns så mycket att se under ytan som oftast missas innan man kör ner huvudet, säger en exalterad Robin.

Vår käre CEO älskar att resa och tar med sig kamerautrustningen på resor världen över från Svalbard i norr till Papuas djungler i Öst samt Mongoliets stäpper eller spännande nationalparker i USA.

Håll utkik så får ni säkert en sneak peak av vad vi gör bakom kulisserna även om han är mycket sparsam med att visa vad som händer. Vill ni följa Robin Eriksson finns han på Instagram och Youtube.

hur mycket data producerar ni?

Närmare 50 TB med data sparades ner under sista månaderna av 2020 och vi spår att vi behöver cirka 100 TB ytterligare nästa år i samma tempo.

För några år sedan tyckte vi att 1 TB var mycket data. Nu får vi enkelt ihop detta under en heldags arbete.

Hur mycket data kommer från filmningen? Sedan vi införskaffade en RED kamera har vi fått tänka om gällande backup, lagring med mera.

Vi levererar enligt kundens önskemål och som oftast blir en lösenordsskyddad sida på nätet. På så sätt kan ni enkelt ta del av materialet och förhandskika för att enkelt kommentera eventuella ändringar som ni vill genomföra.

varför namnet marulk media?

Vi tänkte att eftersom alla stora personligheter brukar ha pseudonym som  “Peter Parker”, “Bruce Banner” eller “Wade Watts”.

Så måste även vi med stora framtidstankar ha samma grund att stå på för att bli ihågkomna i framtiden. Vi nöjer oss inte med medelmåtta utan vill bli ihågkomna av nästa generation.

Därav namnet Media, sedan ville vi kombinera detta med en rolig logo som sticker ut. Marulk är ganska ovanligt och folk kommer lätt ihåg efter att ha sett den en gång. En fisk som lyser upp i mörkret!

Här ser ni lite av det vi filmat under första året som Marulk Media startade sin verksamhet. Vill ni veta mer om oss är ni såklart välkomna att fråga oss närsomhelst!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.