Vill ni lyfta er mäklarvideo till nästa nivå?​

Mäklarvideo ska locka vem som helst att vilja veta mer om objektet eller mäklaren. Wow, den här lägenheten eller huset skulle jag vilja se på visningen. Det är precis dessa reaktioner vi vill ta fram. Idag håller bilderna oftast en mycket hög kvalité oavsett stad. Varvid det är svårt att sticka ut och förmedla en bättre känsla än konkurrenterna.

Nästa steg är helt enkelt att vässa sin mäklarvideo till nästa nivå. Där man får följa med in i bostaden genom svepande rörelser. Man går igenom objektet utan att vara på plats. Genom filmen skapas en känsla av objektet, dess atmosfär, unika egenskaper med mera.

Vi har all utrustning, erfarenhet samt kreativitet för att få alla fastigheter att framstå som större, elegantare och bättre än tidigare.

Exempel på mäklarvideo​

Snart kan vi dela med oss av våra egna projekt när tystnadsplikten lyfts. Så länge får ni hålla tillgodo med detta exempel producerat i Kanada.
Det är sånt här vi vill sälja till dig för att du ska kunna locka till dig fler köpare.

Detta går även att kombinera till att man följer med mäklaren och har en guidad visning av objektet. Givetvis filmas detta enligt samma cinematiska standard. Vi filmar alltid med den högsta tänkbara kvalitén i åtanke.

Har ni frågor om specifika lösningar för just er? Hör av er nedan så träffas vi eller diskuterar fram några alternativ.

Vy framför pampigt hus

Att filma ett hus kräver mer omtanke än att fotografera ett hus. Det gäller att organisera och planera sitt flow genom hela fastigheten. Vilken känsla vill vi förmedla, musiken skall passa tempot samt bilden fånga intresset. Vilka delar av objektet sticker ut. Är platsen unik?

Det är flera saker som spelar in när det kommer till mäklarvideo. Tillsammans pratar vi igenom olika lösningar som kan passa just er vision samt det enskilda objektet. Vissa fastigheter kräver speciella lösningar. Vi har flera olika typer av kameror samt objektiv som sträcker sig mellan 12 mm - 800 mm i brännvidd. Detta gör att du kan vara inuti en trång garderob eller på andra sidan stan för att få en bild.

Kanske passar en timelapse in bra på fastigheten eller området. Där man ser läget invid en å, gågata eller vyn från balkongen.

Drönarfoto ovanför villaområdePå så sätt ser vem som helst tydligt utan att kunna läsa en ritning och får en uppskattning av läget utan att behöva läsa igenom massa foldrar.

Drönarvideo i en mäklarvideo kan såklart även utföras på lägre höjder samt in i husen. Dessa rörelser skall vara långsamma i ett stadigt tempo.
Så hela bilden och känslan återges mjukt i videon. Då vi har flera drönare erbjuder vi även drönarfilmning i dessa sammanhang. Enklaste sättet att visa storleken på gården, marken eller läget är från ovan.

Bra mäklarvideo leder till fler lyckade affärer

Har du frågor om specifika drönarvideos är du välkommen att kontakta oss. Det finns alltid alternativ för alla storlekar på projektet.

Vill du nå fler affärer med nöjda kunder? Vill ni enkelt visa upp området, ytan, marken, fastigheten utan att behöva krångla med ritningar?
Visste ni att man kan göra en overlay och ha ritningen ligga som en mall över videon för att visa var man befinner sig.

Eller få fastigheten att växa fram ur denna?

Detta går även att kombinera för att visa er fastighet i flera olika medier. Något som sticker ut och drar blickarna till sig kommer leda till fler visningar samt intressenter garanterat.

Ritningar över hus

Har ni funderingar på hur vi kan hjälpa er nå nästa nivå på bästa sätt? Hör av er nedan så hjälps vi åt att ta fram kreativa lösningar! Kanske siktar ni på att ta tronen av EklundStockholmNewYork?

Är du redo att gå den extra biten för att tjäna några fler försäljningar per månad. En liten investering i mäklarvideo kan leda till så mycket mer ökad omsättning att kostnaden blir + / - noll helt enkelt.

Hur mycket är ditt varumärke värt? Vill du ge det bästa?

Vill du läsa mer om oss.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.