Historia - hur startade allting?

Efter en större mängd förfrågningar tog vi steget och startade ett företag. Snabbt fick vi in en mängd arbeten inom fotografering samt videofilmning vid olika event, reklam och utbildning. Vår historia startas.

25 Juni, 2018
Vår logga lyser upp hos alla företag!

Första bröllopsfotograferingen

Under flera års tid har vi fotograferat modeller, headshots samt vid olika event. Nu fick vi även förfrågan att vara fotografer vid ett bröllop. Tillsammans med en av våra samarbetspartners kunde vi på ett lugnt sätt dokumentera alla händelser denna dag. Här fotade vi dels ceremonin samt grupp- och parbilder efter vigseln. Något vi ser fram emot att göra igen.

2018
Bröllopsfotografering vid en kyrka i Örebro.

Eventfilmning

En av våra kära samarbetspartners hörde av sig och ville ha en till filmare under en mässa vilket vi snabbt tackade ja till. Vi genomförde dels timelapse, fast samt rörlig videodokumentation av hela dagen.

2018
Reklamfilm och fotograf utförd av Marulk Media på maskinmässan!

porsche firar

Porsche firade jubileum på Porsche Center Örebro vilket vi blev inhyrda för att dokumentera tillsammans med en samarbetspartner för att hinna täcka hela eventet på kort tid. Detta är stort för oss att få arbeta med så välkänt företag. Detta anses som ett av våra mer speciella event i vår historia.

2018
Robin filmar hos porsche!

Modellfotografering

Tillsammans med en stor mängd modeller har vi fotat några av våra absoluta favoritbilder i olika miljöer under 2018. Vi har lärt oss mycket om vad som passar tillsammans med olika ljussättningar, omgivningar samt klädsel. Något vi har haft stor nytta av även i andra sammanhang. Oavsett väder och klockslag kan vi leverera samma kvalité på bilderna. Bilden ovan är till exempel tagen i trappen hos ett lokalt företag i Örebro.

2018
Modellfotografering inomhus i örebro

Vidareutbildning inom webbdesign

Genom åren har vi oftast utvecklat hemsidor genom att knacka kod i html, css, javascript med mera. Vi har driftsatt fler linuxservrar än vi vill minnas och har felsökt allt ifrån SSL certifieringar till Magento webbshoppar. Sedan har vi testat de flesta lösningar inom hemsidedesign och ständigt utbildat oss i vad som är på tapeten för att lära oss nya finesser. Nu har vi lärt oss en hel del och känner oss bekväma att driftsätta företags hemsidor samt uppdatera dessa för att hänga med i tiden. Vad som var snyggt 1998 är inte lika hett idag. (För dig som söker retrokänsla kan vi såklart fixa detta också).

2018
hemsida optimerad för ipad

skidevent

Vi har fått äran att hänga med Anton Axellie på en mängd olika event, träningar samt tävlingar under året. Här har vi fått se även Red Bull stjärnor samt härliga stunder på flera platser runtom i landet.

2018
Vi kan även fotografera med portabel studio

headshot fotograferingar

Under året har vi fotograferat en hel del headshots lokalt i Örebro. Förhoppningsvis kommer detta leda till att vi kan genomföra ett fotoprojekt vi har drömt om en längre tid. Att få visa Örebro för världen. Håll utkik så ser du oss snart i medier när vi väl fått igång detta projekt. Nu skapar vi historia inom headshot i vår lilla hemstad Örebro.

2018
Ett utomhus porträtt taget mitt i vintern.

utbildningsvideos

Några av våra internationella kunder söker oftast utbildningsvideos eller videomanualer vilket vi har utfört ett flertal under årets lopp.

2019

3d-animationer

Under vintern passade vi även på att utbilda oss inom Autodesk Maya samt After Effects för att lära oss mer om 3D-effekter och animeringar. Kanske vill du på ett tydligt sätt visa hur din produkt fungerar, hur en övning ska ske eller något annat som är enklare att framkalla i den digitala världen?

2019

fpv-drönare

Vi tar steget att utveckla oss inom drönarflygning till den svåraste nivån. Inköp av en FPV drönare som möjliggör betydligt snabbare hastigheter vid filmning. Denna flygs helt manuellt och kan loopa, rolla, flippa. Ett litet monster kapabelt till 200 km/h.

2020
FPV drönare ger unika filmer åt alla

reklamfilmsinspelningar

Vi filmar reklamfilmer för fullt åt internationella kunder. Med målet att filma mer åt lokala företag under 2020.

2020
Robin poserar med RED kameran i studion

redo för nya äventyr

Nu står vi redo för att ta oss an nya mer komplicerade projekt tack vare våra erfarenheter under det senaste året. Vill du ha avancerad fjärrstyrd kamerautrustning? En ny häftig hemsida? Söker du fina foton på personal eller produkter? Drönarfilmning eller videofilmning för reklam, utbildning eller andra syften? Hör av dig så tar vi fram en lösning tillsammans.

Nutid

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.