Fotograf i Örebro som gör något utöver det vanliga!

Under senaste året har vi agerat fotograf i Örebro gällande allt från produkter, bröllop till event samt företagsbilder. Vi har en portabel studio och kan fotografera i små utrymmen såsom ett fikarum.

Vi har blixtar i olika storlekar så vi kan ljussätta efter behov vare sig det gäller en stor lastbil, en person eller en tändsticksask. När det kommer till fotografering är det en stor fördel att kunna ljussätta på artificiellt sätt. På så sätt är man inte beroende av några externa faktorer. Vi har fotograferat i snöstorm, inuti mörka maskinutrymmen.

Faktum är att de flesta av våra produktbilder tar plats i skitiga miljöer såsom verkstäder. Här är belysningen ofta bristfällig eller otillräcklig. Vid dessa sammanhang har vi med flera olika ljusformare. I dessa kan vi montera både studioblixtar eller fast belysning som används vid videoinspelningar.

De flesta lampor i vår ägo är balanserade efter dagsljus dvs 5500K. Har er miljö tungsten belysning så använder vi filter framför våra lampor för att matcha er miljö. På så sätt tar vi till vara på allt ljus som vi kan komma över.

Som fotograf är givetvis inte utrustningen allt, man måste också ha en viss känsla samt vision.När det kommer till att fotografera människor i Örebro så vill vi gärna göra något mer extremt än bara posera och klicka på avtryckaren. Så därför kör vi oftast med stora ljusformare och ännu större objektiv för att blurra ut bakgrunden. På så sätt kan vem som helst se ut som en filmstjärna fast du i själva verket står på Öbo's kundparkering.

Härliga bilder med bra bokeh!
modellfotografering i Örebro
Bröllopsfoto på hela familjen
Modellfoto funkar på alla åldrar
Modellfotografering en varm sommardag utanför Örebro
inhomeusfotografering med anton axellie i vår studio
CV området är en bra fotoplats
Det går också att fotografera modellfoto i stadsparken
Ytterligare en underbar bakgrund i stadsparken örebro för modellfoto
Porsche önskade lite bilder till sociala medier
foto av modell framför slottet
Att en trapp kan vara en sån fin bakgrund

Unika projekt​

Något vi gärna gör är att fotografera något unikt som sticker ut från mängden. Har du till exempel ett taxiåkeri och vill locka mer kunder genom dina annonser eller hemsida? Detta görs lämpligen med häftiga bilder som lockar blickar. Detta leder till klick på hemsidan eller samtal.

Kanske vill du efterlikna Dr. Bombay när han skuttar runt bak i taxibilen och kameran snurrar 360 grader?

Eller vill du klona dig och vara 5 st av samma person som sticker ut ur bilen?

Vad kan ni erbjuda för bilder?​

Idag kan vi erbjuda fotografier på stillastående objekt upp till gigapixel storlek. Såklart kan vi även gå högre om behovet finns. De flesta större affischer på huskroppar, rastplatser med mera är oftast inte mer än 10 megapixel. Så våra extrema kunder som kräver 100 megapixel eller mer per bild har dem oftast i tekniska sammanhang.

Så man kan zooma in på elektroniska kretskort för att se hur den är uppbyggd med mera. Självklart levererar vi även RAW-bilder till dem som önskar. Vi kan skicka via onlinetjänster eller leverera fysiskt till er.

Se även lite bakom kulisserna på på instagram.

Robin poserar med RED kameran i studion

Hur arbetar ni? Har ni portabelt kontor med?​

Ja, vi arbetar både med bärbara datorer samt stationära. Detta gör att vi är flexibla och kan visa resultatet direkt på plats. Ska vi redigera ett gäng bilder så föredrar vi att få göra detta hemma på kontoret med ritplatta och dubbla skärmar.

På så sätt är vi både snabbare samt arbetar mer ergonomiskt.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.