Drönarfotograf i sverige

Drönarfotograf hjälper er att filma eller fotografera i svåråtkomliga positioner. Under det senaste året har vi bland annat spelat in reklamfilmer, mäklarvideos, dokumentärer, översiktsfotografering med mera som drönarfotograf.

Har ni funderingar på om vi verkligen kan hjälpa er med det ni söker?

Läs vidare eller skicka ett meddelande så hjälper vi er med en lösning.

Drönarfotograf i full action i Örebro!

Var kan ni flyga som drönarfotograf?

Det som avgör om vi kan flyga och utföra det ni vill är tillstånd samt väderlek.

Vi har filmat på flera olika platser runtom i landet så vi vet hur man ansöker om tillstånd samt får igenom detta. Tänk på att vi inte kan filma skyddsobjekt, militära installationer samt andra speciella byggnader. Detta kräver ofta specifika tillstånd. Om ni vill så ombesörjer vi även detta men måste ha en förklaring till varför dessa ska synas i bild.

Väderleken är svår att gissa i förväg varvid vi bestämmer ett datum och siktar på det. Dagen innan eller samma dag vet man om det kan gå att utföra flygningen eller ej. Blåst är ingen fara så länge det inte är storm. Regn och snö är däremot större bekymmer då motorerna är öppna så drönarna brukar slå ifrån i sina varningssystem.

En drönare är mer som en förlängd arm i våra ögon. Med hjälp av den kan vi utföra större rörelser på valfri höjd med kort förberedelsetid. Vi har flertalet olika typer av farkoster för olika ändamål. Den mest populära är helt klart Mavic 2 Pro som ger hög bildkvalité samt är snabb att få upp i luften.

Vi gillar att simulera åkningar på massiva dollys eller som en stor jib. Bara för att det är en liten helikopter betyder det inte att du behöver flyga så konstiga rörelser.

Vi gillar harmoni tillsammans med musiken samt stilen som efterfrågas. I vissa sammanhang kanske fpv-drönaren är att föredra.

Ett av våra roliga ögonblick som drönarfotograf i Mongoliet 2019!

FPV-drönare är en speciell typ av drönare som är helt manuell. Med denna kan vi filma särskilda saker som oftast är actionfyllda eller snabba sekvenser.

Liseberg har bland annat använt denna typ av drönare i några av sina reklamfilmer för berg och dalbanor.

Man kan även flyga på helt andra sätt än en traditionell drönarfotograf och därmed skapa unika filmer.

En av de mest kända piloterna heter: JohnnyFPV på Youtube.

Vi har även extra utrustning så ni kan se var vi flyger drönare

Har du sett andra fräcka videos som du vill efterlikna?

Till exempel har AirPano en lösning där de skickar upp 360 kameror på drönare. Vi har samma kameror och kan utföra samma jobb för de som vill!

Hör av er till oss så har vi säkert en lösning. Såklart kan vi även skicka upp vår RED kamera i luften om det skulle krävas. Vi hyr helt enkelt in den extra utrustningen som krävs för jobbet.

Skulle ni vilja ha en Phantom Flex och filma sjuka slowmotiondetaljer så löser vi även det.

Vi har flugit både i stadsmiljö, inomhus samt på landet och har flera flygtimmar i bagaget. Inget är omöjligt det tar bara lite längre tid.

Fotografering med drönare kan vara användbart till flertalet ändamål. Vi har till exempel fotograferat inför montage av solceller på kommersiella byggnader i Örebro. Samt även dokumenterat fastigheter inför försäljning. Det har även fotograferats speciella överblicksbilder vid särskilda händelser samt event.

Drönarfotograf kan hjälpa er med dokumentation eller helt enkelt få vinklar som annars är svåra att åstadkomma utan mobilkran eller liknande.Att skicka en drönarfotograf är oftast billigare samt snabbare än konventionella metoder som kranbil eller skylift.

Som drönarfotograf får man ibland uppleva fantastiska vyer vilket man kanske inte tänker på när man endast befinner sig på marken. Vi har bland annat fotograferat i Gobi-öknen, fantastiskt fint och uppskattat av kunden. Under samma resa dokumenterade vi flera olika kända och okända platser åt ett resebolag. Dessa har sedan använts i reklamsyfte för att lyfta deras verksamhet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.