bloggar från marulk media

Att skapa en reklamfilm med drönare är enkelt och prisvärt i samband med reklamfilmsinspelning.
Skapa reklamfilm med drönare!
Vill ni skapa egna reklamfilmer in-house? Vi hjälper er på vägen att klara er på egen hand!
Lär dig skapa egna reklamfilmer!
Behöver ni en reklamfilm som ska synas internationellt? Dels via nätet eller rulla på billboards? Örebro, Stockholm eller Shanghai?
Internationell reklamfilm
Vad som utgör priset för en reklamfilm beror på flera variabler. Vi tar även exempel för att visa vad det kostar att producera en reklamfilm.
Vad kostar en reklamfilm?
Varför är belysningen så viktig för fotografer och videofilmare? Det är ljuskällor vi fångar samt deras reflektioner. Häng med in!
Ljuskällor vad är det? Kan man påverka?
Behöver du drönarfoto eller drönarvideo i Örebro. Så kan vi erbjuda filmer upp till 4K samt bilder till flera sammanhang. Vi följer lagen!
Drönare i Örebro - Foto, video eller annat från ovan!
Vill du synas högre bland sökresultaten på Google eller slå konkurrenter när det kommer till SEO hör av er till oss i Örebro.
SEO Örebro - Vi hjälper er att synas på nätet!
Här berättar vi om de olika teknikerna och verktygen som finns för videostabilisering. Detta kan göras både i fält samt post-production.
Videostabilisering - Hur fungerar det egentligen?
Vill du optimera hastighet på hemsida? Hur gör man egentligen för att den ska bli snabbare och vilka verktyg kan man ta hjälp av?
Optimera hastighet på hemsida
Att bygga en videoredigeringsdator kan ibland låta krångligt. Mhz, GB, ram minne, processor och vad är allt egentligen? Häng med så visar vi!
Videoredigeringsdator - Räcker det med en tablet eller?
Hur redigeras en reklamfilm egentligen? Vad gör man för steg efter själva filmningen? Vilka program använder man sig av? Häng med in bts!
Hur redigeras en reklamfilm
Mediabyrå Örebro som hjälper er att synas, skapa tillväxt samt nå ut till nya kunder. Tillsammans tar vi fram en plan för er framtid!
Mediabyrå Örebro - Kreativa och lösningsorienterade!
Hur man bygger fpv-drönare kan låta avancerat. Det är lugnt vi har varit i samma båt och berättar om hur man gör. Välkommen in!
Hur man bygger FPV drönare
Visste du att vi kan fixa härligt porträttfoto i Örebro på stan? På så sätt får ni mer spännande och levande bakgrund än i studiomiljö.
Porträttfoto Örebro - Från stadsparken till ert kontor!
Söker ni en trevlig fotograf och undrar hur vi kan hjälpa er vidare? Här berättar vi lite om vad vi har gjort och kan göra för er. Välkommen!
Fotograf - När du vill förmedla din idé!
Vill du seo testa din hemsida? Då kan vi hjälpa er med gratis rapporter samt mer fördjupande rapporter om så önskas. Välkommen in!
SEO testa din hemsida
Vad kostar en drönarfotografering egentligen? Får man vara beredd att äta vatten och bröd eller är det en bra investering?
Vad kostar en drönarfotografering
Billig reklamfilm till företag? Finns det och vad kan man göra med en begränsad budget? Kika in så berättar vi mer! Det finns en lösning!
Billig reklamfilm till företag
Hur gör man reklamfilm egentligen? Är det bara att kladda ner en idé på ett papper sedan ringa in kollegorna och dra igång? Vi berättar!
Hur gör man reklamfilm
Vill ni livestreama ert bröllop? Vi kan hjälpa er att göra detta både öppet för allmänheten eller i privata grupper där nära och kära kan se!
Livestreama bröllop - Vi sänder i hela landet!
Söker ni en billig fotograf i Örebro? Då kanske vi kan hjälpa er på vägen via våra kontakter eller hitta en lösning direkt. Välkommen in!
Billig fotograf Örebro - Vi kanske kan hjälpa er!
Vi har erfarenhet av livesändning i Örebro! Vill ni ha ett spännande live event, utbildning eller möte? Hör med oss så kommer vi med förslag!
Livesändning Örebro - Portabelt, i studio eller hos er!
Vill ni också utföra en 360 live stream i Örebro? Vi kan hjälpa er att utföra en livestream med 360 kamera i hög upplösning. Kika in!
360 live stream Örebro
Kan man skapa en reklamfilm med iphone? Jajjemän, vilka verktyg behöver du, appar, samt andra frågeställningar kikar vi närmare på.
Skapa reklamfilm med iphone
Utbildning webbdesign kan verka krångligt. Hur gjorde vi på Marulk Media för att lära oss det vi kan idag? Kan ni också ta samma steg?
Utbildning i webbdesign Örebro
Kamera reklamfilm vilken typ av kamera passar detta bäst? Måste man ha en Arri Alexa eller funkar en Nikon D800? Häng med in och läs mer!
Kamera reklamfilm - Kan man filma med vadsomhelst?
Vill ni hyra drönare i Örebro? Vi har flera olika typer av drönare och kanske kan hjälpa er vidare. Välkommen in för att läsa mer.
Hyra drönare i Örebro - Vi kanske kan hjälpa!
Vi är bland de första och fåtal i Örebro som erbjuder fpv drönare som komplement i våra tjänster. Detta ger härliga videos som få har.
FPV drönare Örebro - När du vill ha action!
Det är inte helt enkelt att hitta musik till reklamfilm eller andra typer av filmer. Hur är det med copyright? Vad ska jag ha? Häng med in!
Musik till reklamfilm - Tips o Trix!
Vill du ha hjälp med responsiv webbdesign till din nya hemsida eller vill du klättra i rankningen på Google via SEO. Vi hjälper dig och är i Örebro!
Hemsidedesign Örebro
Videoutrustning är det som bygger vår arsenal för att skapa reklamfilmer, mäklarvideos, event- samt bröllopsfilmer. Välkommen in att läsa mer!
Videoutrustning - Vad ska man tänka på inför inspelning?
Slowmotionfilm Örebro är något vi kan utföra åt ert företag eller projekt. Vi filmar med flera olika kamerasystem för att dokumentera säkert!
Slowmotionfilm Örebro
Vare sig det gäller utrustning för myndigheter, skor, truckar eller annat så behövs produktfoto i Örebro för marknadsföring. Välkommen in!
Produktfoto Örebro - Ingenting är omöjligt!
Industrifilm Örebro kan innebära dokumentation, reklamfilm eller instruktionsvideo i tuffa miljöer. Vi hjälper er med en säker lösning!
Industrifilm Örebro - När du vill ha fler kunder!
Företagshemsida Örebro - Behöver ert företag en ny hemsida i Örebro? Vi kan fixa många olika typer av hemsida som hjälper er att sticka ut!
Företagshemsida i Örebro
Marulk Media hjälper er med bröllopsfoto i Örebro. Vi träffas för en kostnadsfri konsultation och går igenom detaljer. Välkommen in!
Bröllopsfoto Örebro - Vi hjälper er hela vägen!
Drönarvideo Örebro är något som vi erbjuder. Vi har flera olika drönare som passar olika behov samt krav. Vill ni filma i 4K fixar vi det!
Drönarvideo i Örebro - Vi har flera lösningar!
Vill ni ha en trevlig hemsida till er förening? Då föreslår vi att ni läser mer om vad vi kan göra för er!
Hemsida till förening med ny webbdesign?

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor via formuläret nedan.

Vare sig det gäller en liten fråga om hur vi kan hjälpa er att dokumentera med drönare, hur en virtuell tur fungerar till offertförfrågningar.

Vi arbetar över hela landet och har även genomfört projekt utomlands i bland annat Mongoliet.

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vår logga lyser upp hos alla företag!

marulk media

Sedan starten 2018 har vi hjälpt organisationer från hela världen med kreativ media, live-streaming, dokumentationer, marknadsföring med mera!
Kanske behöver ni en ny responsiv hemsida, reklamfilm, produktblad eller virtuella turer? Eller rentav livesändning av event?

Kika gärna in på våra sociala medier eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er vidare.
Kika in några av våra filmer på Youtube!
Såklart finns vi även representarade på Facebook
Hitta oss på Instagram för att se härliga bilder och filmer
Marulk Media på linkedin för affärsrelaterade förfrågningar
Besök oss på twitter!
Kontaktpersoner:
Robin Eriksson, +46 70 71 72 655, robin@marulkmedia.com
He Zhao, he@marulkmedia.com

Copyright © 2021 Marulk Media. All rights reserved.